Betaal met iDeal en ontvang extra voordeel! 1 meer artikelen 10,0% voordeel

Webwinkelkeur

Holland-design is aangesloten bij de stichting Webwinkelkeur wat voor jou extra zekerheid geeft bij je aankopen in onze webshop. Uiteraard zullen wij er altijd voor gaan om eventuele misverstanden zo snel mogelijk met elkaar op te lossen. Ben je hierover niet tevreden dan kunt u zich wenden tot stichting webwinkelkeur.

De eerste stap in een conflict met een aangesloten lid is zelf proberen een oplossing te vinden met de webwinkel. Kom je er echt samen niet uit? Dan kan je WebwinkelKeur inschakelen. Wij proberen dan onafhankelijk te bemiddelen om zo een oplossing te vinden.

Mocht je ondanks onze tussenkomst geen oplossing krijgen, dan biedt Stichting WebwinkelKeur een onafhankelijk geschillencommissie in samenwerking met Geschilonline. Deze commissie behandeld geschillen en doet een bindende uitspraak. Hiermee voorkom je juridische kosten voor beide partijen. De kosten voor het aanmelden van een klacht bedragen € 24,95. Voor een geschil behandeld wordt verwachten we van jou dat je eerst met de winkelier tot een oplossing probeert te komen. Lukt dit niet, dan staat de geschillencommissie voor jou klaar.