Betaal met iDeal en ontvang extra voordeel! 1 of meer artikelen 12,5% voordeel

Webwinkelkeur

Holland-design is aangesloten bij de stichting Webwinkelkeur wat voor u extra zekerheid geeft bij uw aankopen in onze webshop. Uiteraard zullen wij er altijd voor gaan om eventuele misverstanden zo snel mogelijk met elkaar op te lossen. Bent u hierover niet tevreden dan kunt u zich wenden tot stichting webwinkelkeur.

De eerste stap in een conflict met een aangesloten lid is zelf proberen een oplossing te vinden met de webwinkel. Komt u er echt samen niet uit? Dan kunt u WebwinkelKeur inschakelen. Wij proberen dan onafhankelijk te bemiddelen om zo een oplossing te vinden.

Mocht u ondanks onze tussenkomst geen oplossing krijgen, dan biedt Stichting WebwinkelKeur een onafhankelijk geschillencommissie in samenwerking met Geschilonline. Deze commissie behandeld geschillen en doet een bindende uitspraak. Hiermee voorkomt u juridische kosten voor beide partijen. De kosten voor het aanmelden van een klacht bedragen € 24,95. Voor een geschil behandeld wordt verwachten we van u dat u eerst met de winkelier tot een oplossing probeert te komen. Lukt dit niet, dan staat de geschillencommissie voor u klaar.